AllerdingenAllerdings renntAllerdingsfitBlogGeen categorie

Yes, i am (almost) totally in shape!

Mijn carrière zit lekker in beweging. Sinds 2 weken studeer ik hard aan de Start2move-academie en loop ik stage bij Totally in Shape: de personal trainer-studio van Stefan Alfons. Vandaag mocht ik ervaren hoe het is om een personal training te ondergaan. Nu dacht ik natuurlijk dat ik met mijn (marathon)conditie en mijn bescheiden krachttraining toch best voorbereid ben voor zo’n training…ahum.

Dit was voor de training:

[singlepic id=1664 w= h= float=none]

Dit was na:

[singlepic id=1663 w= h= float=none]

Ik lach nog hè? Ik vond het ook leuk hoor! Ik had Stefan gevraagd om me te laten zweten. Verder waren mijn doelen: aandacht voor kracht in mijn bovenlichaam en stabiliteit in m’n core. Hoppa! Na een warming-up (waarin mijn eerste doel: zweten! al behaald werd geloof ik) mocht ik een circuitje doen. 2 keer met zo veel mogelijk herhalingen:

1. De Mount Everest beklimmen. Klik hier als je wilt weten hoe je dat doet zonder naar de Himalaya af te reizen.
2. Gooien met een slam ball van 10 kilo
3. The rope
4. Van hoge naar lage plank

Conclusie: deze training hou ik zeker in mijn achterhoofd als ik straks zelf mensen train. En of ik al totally in shape ben? Mijn shape kan nog wel wat sterker worden. Daar ga ik aan werken, dus ik zal Stefan vragen mij aan het einde van mijn stageperiode nog eens in de arena te gooien. 😉

Geef een reactie