Allerdings renntAllerdingsfitBlogGeen categorie

Wad een tijd!

Een halve marathon is tegenwoordig sneller gelopen dan een blogbericht geschreven. 😉 Maar hé, ook dat is me weer gelukt. Het kon natuurlijk ook niet anders dan dat mijn kersverse PR op de halve marathon op Allerdings werd gepubliceerd.

Tadaaa! [singlepic id=1674 w= h= float=none]

Ik heb even de statistieken erbij gepakt. Vorig jaar liep ik op Terschelling een tijd van 2.03.36 en mijn allereerste halve marathon in 2016 op Vlieland liep ik in 2.12.26. Tot nu toe stond mijn PR op 1.57 en een beetje. Gelopen tijdens de Asseldronde van de Midwintermarathon in Apeldoorn, waardoor het geen officieel PR was, omdat ik toen 25 kilometer liep. Daarna heb ik nog een paar keer onder de 2 uur gelopen. Onder andere in Haren en in Apeldoorn. Maar met die tijd van afgelopen zondag kun je je mijn blije hoofd wel voorstellen.

[singlepic id=1673 w= h= float=none]

Pannetje pasta
Net als vorig jaar had ik er een weekendje Terschelling van gemaakt, zij het met een iets andere ‘gezinssamenstelling’. Samen met goede vriendin Arianne verbleef ik in een romantisch chaletje in Hoorn, waar het goed pasta eten was (een verhaal over een pannetje pasta verdient ooit een eigen blog 😉 ).

[singlepic id=1676 w= h= float=none]

Wie ook naar het eiland was gekomen (voor haar eerste halve marathon!) was Irene. Irene ken ik nog uit mijn studietijd in Nijmegen. We waren toen vooral goed in bierheffen en kroegmarathons. We hebben allebei een nieuwe hobby nu: medaljes sparen.
[singlepic id=1678 w= h= float=none]

Supergoed gedaan, Irene!

Wad mooi!
Los van mijn PR was het maar wad mooi dit weekend. Ik heb het chaletje alweer geboekt voor volgend jaar, want dan loop ik de hele marathon!
[singlepic id=1679 w= h= float=none]

[singlepic id=1675 w= h= float=none]

 

 

Geef een reactie