Over

Wie is Allerdings?

Allerdings blogt over (aller)dingen, fotografeert en heeft een kat. Allerdings.nl is het weblog van Yvonne van Wamelen.

Allerdings heeft een aantal vaste (foto)series, zoals ‘Kat in stad’, ‘IJsco’s’, ‘Allerdingen’ en een aantal beëindigde, zoals ‘Werkwoorden’ en ‘Project 50|50’.  Verder blogt ze over van alles wat ze allerdings* de moeite van het bloggen waard vindt.

Allerdings rennt
Allerdings loopt ook hard. Daarom is Allerdings rennt het hardlopende deel van allerdings.nl. Op de pagina Allerdings rennt lees je alles wat met hardlopen te maken heeft.

Volg Allerdings
Allerdings volg je op Facebook, Instagram.  Allerdings rennt heeft haar eigen accounts. Als je haar bij kunt houden, is zij ook te volgen op Facebook en Instagram. Nooit meer een blog missen? Laat je e-mailadres achter in de rechter kantlijn en je krijgt automatisch een mailtje als ik iets nieuws publiceer.

Wil je iets kwijt aan Allerdings of Allerdings Rennt? Laat een reactie achter of mail naar info@allerdings.nl

*Allerdings (bijwoord) maar; echter; doch; nochtans; niettemin; toch; desondanks; evenwel;desalniettemin; niettegenstaande; evengoed; reeds; alreeds; werkelijk; heus; inderdaad; weliswaar; echt; al

6 gedachten over “Over

 1. Hoi Yvonne!

  Leuke blog! Eerst volgde ik je foto’ s op facebook en nu kan ik ze hier allemaal terugvinden. Ik zie dat jij je blog ook in WordPress maakt, net als ik. Mocht je ooit eens hulp nodig hebben, vraag gerust.

  Groetjes!

 2. Ik stuitte vanmorgen op je blog, omdat ik zocht naar een blog over hardlopen.
  Wat heb je een leuke en herkenbare blog! Ik heb ook gewerkt op het cascadeplein (aan de overkant, bij de SVB), mijn man werkt er nu nog. Erg leuk om de foto’s te zien.
  Ook een kattenliefhebber en ook een kat die Willem heet (gecondoleerd).
  Ik ga je blog zeker volgen!

  1. Hoi Renske, dank je wel voor je leuke reactie! Blij dat je m’n blog leuk (en herkenbaar :-)) vindt. Heb je inmiddels ook een hardloopblog gevonden? Er zijn er genoeg. Ik volg er zelf ook een paar (o.a. justkeeprunning). Ik zie je graag terug op Allerdings!

Geef een reactie