AllerdingenBlogGeen categorieKat in stad

Nieuwe katten in stad (en een beetje daarbuiten)

Belofte maakt schuld: ik zou weer katten voor je spotten. In mijn vakantie (je weet wel – die rampzalige waarvan ik terugkwam met een slijmbeursontsteking) kwam ik tijdens mijn (voorlopig) laatste lange duurloop deze mooie tegen:

[singlepic id=1644 w= h= float=none]

Oké, het is niet officieel een ‘kat in stad’, maar hij was erg welkom en gaf richting aan mijn duurloop na een eindeloos stuk door het Groesbeekse bos te hebben gehobbeld, deze kattenstoel. Daarom heeft-ie recht op zijn plekje in de serie.

De andere nieuwe kat liep ik afgelopen zondag (ja, ik liep – zij het niet hard, maar wandelen in goed gezelschap lukte goed hoor) in Hattem tegen het lijf. Ik noem hem ‘Kattem’, want het is altijd goed scoren met een makkelijke woordgrap. 😉

[singlepic id=1643 w= h= float=none]

Geef een reactie