Aller(daagse)dingenAllerdingenBlogGeen categorie

Ik ben HEMA

Waar denk jij aan bij de HEMA? Ik denk als eerste aan tompoezen, daarna aan onderbroeken, wattenstaafjes en aan Jip en Janneke. Ik dacht in ieder geval nooit aan mezelf.

Tot ik een workshop ‘Presenteer jezelf’ volgde.

Sindsdien weet ik dat een toekomstige nieuwe werkgever een soort van HEMA-tompoes in huis haalt als hij mij aanneemt (en niet alleen vanwege het roze randje natuurlijk 😉 ). Wat de HEMA en ik gemeen hebben? We zijn allebei:

  • toegankelijk
  • no-nonsense
  • authentiek
  • betrouwbaar
  • echt, én
  • we leveren kwaliteit.

Met deze kennis (ik had er 2 tompoezen voor nodig om het goed tot me door te laten dringen) kan ik verder met mijn elevator pitch. De kans dat je mij in een lift tegenkomt is trouwens uitgesloten. Er is dan ook geen lift naar succes. Je moet gewoon de trap nemen! 🙂

Geef een reactie