Allerdings renntAllerdingsfitBlogGeen categorie

Het gaat allerdings goed

Met de opleiding, de voet en de rest: het gaat allerdings goed. Een update:

Op 28 juni haalde ik mijn theorie-examen voor fitnesstrainer B en deze week stuurde ik mijn scriptie (een boekwerk van ruim 50 pagina’s over de 1-op-1-begeleiding van ‘mijn klant’) ter beoordeling op. Als deze goedgekeurd wordt, mag ik praktijkexamen doen op 30 augustus. Precies volgens plan. Dat examen bestaat uit een eindpresentatie en een eindgesprek. Als ik dit met een voldoende afrond, mag ik mij officieel personal trainer noemen.

Concept scriptie

Rennende rentree

Met de voet gaat het ook allerdings goed. Het is nu bijna 8 weken geleden dat-ie kapot ging toen ik in en om Leeuwarden liep. De afgelopen weken trainde ik alternatief. Eerst op de fiets, toen ook op de crosstrainer bij fysiosportief. En deze week maakte ik mijn rennende rentree. Eerst op de loopband en toen gewoon buiten, los, vrij, in de regen, maar dat maakte niet uit. In de tussentijd ben ik trouwens ook fietser geworden, #hardloperopdefiets dan wel, maar toch. Een fotocompilatie van de #road2recovery:

Verkering

Tussendoor kreeg ik ook nog verkering met het leukste meisje van het land. Dat kan zomaar gebeuren als je het allerdings niet door hebt. Mede mogelijk gemaakt door mijn blog overigens. ๐Ÿ™‚

Verkering

Tot zover de update. Tot meer goede berichten!

4 gedachten over “Het gaat allerdings goed

Geef een reactie