Aller(daagse)dingenAllerdingenBlogGeen categorie

Goedemorgen: gij zult gelukkig zijn en worden wie u bent

Oei. Ik wilde je niet laten schrikken door ineens weer een blogbericht op je nuchtere maag te publiceren. Ik heb de functie ‘Automatisch publiceren’ ingesteld op vanochtend 7.00 uur. Dan loop je natuurlijk het risico dat je als leesvoer aan iemands ontbijttafel eindigt. 

De laatste tijd was ik dus niet zo bloggerig. Niet dat er niets gebeurde in mijn leven, het kwam er gewoon niet van. Als je Allerdings op Facebook  of Instagram volgt heb je wel af en toe wat updates voorbij zien komen en als je ook volger van Allerdings rennt bent heb je zeker gezien dat ik niet stil gezeten heb. Bloggen schoot er gek genoeg een beetje bij in. Een Facebookpost of Instagrambericht is veel gemakkelijker geplaatst.
Ik ben trouwens wel begonnen aan een blog, maar dat kreeg ik niet in de gewenste toon en vorm. Het ging over het einde van het loopbaantraject dat ik ruim een half jaar volgde. Wat wil ik erover vertellen? Want het traject is dan wel afgelopen, het einddoel (droombaan) is nog niet behaald.

Yvonne? Who the F**ck is Yvonne?
Samen met mijn trajectbegeleider (Margot) en met behulp van een uitvoerig assessment heb ik eens goed kennis met mezelf gemaakt. Ik ben bijna 38, het werd ook wel eens tijd. 😉
Ik weet nu wat de waarden in mijn leven zijn (zie foto hierboven), mijn drijfveren, mijn (kern)kwaliteiten, waar ik goed in ben en waar ik minder goed in ben.

Op onderzoek uit
Kortom: ik zal gelukkig zijn en worden wie ik ben als ik iets doe met de conclusies uit het traject. Daarom ga ik nu op onderzoek uit.

Ik ga:

1. onderzoeken of ik in de wieg gelegd ben om trainer/coach/begeleider te worden en
2. onderzoeken of ik als office manager/personal assistent (een soort manusje van uh…allerdingen eigenlijk) mijn talenten in moet gaan zetten.

Het zou ook zomaar kunnen dat het een soort van combinatie van beide wordt uiteindelijk, want ik hou namelijk van afwisseling. Hoe dan ook: de onderzoeksresultaten verschijnen t.z.t. natuurlijk hier op Allerdings.

I keep you posted! 🙂

Een gedachte over “Goedemorgen: gij zult gelukkig zijn en worden wie u bent

Geef een reactie