Aller(daagse)dingenAllerdingenAllerdings renntAllerdingsfitBlog

(Goede) doelen voor 2019

1 januari is de dag van de goede voornemens. Maar daar kan ik kort over zijn: die heb ik niet. Ik heb wel (goede) doelen. Zo moet ik mijn alternatieve run voor MS motion nog lopen om de niet gelopen race van 9 september goed te maken. Toen was ik tijdelijk uitgeschakeld door een slijmbeursontsteking aan mijn knie.
Ik moet nog diploma’s halen (om mezelf personal trainer te mogen noemen). Ik wil nog een marathon (onder de 4 uur?) lopen. Ik wil zo nu en dan lanterfanten. Ik wil nieuwe dingen blijven doen. Ik wil familie, vrienden en Hamlet om me heen blijven houden. Ik wil heel veel mooie, zware, snelle, makkelijke, stoere, mislukte, gezellige en uitdagende kilometers maken in het nieuwe jaar. En tot slot een niet onbelangrijk doel: in 2019 wil ik mijn eigen bedrijf starten.

Ik denk dat ik het komende jaar wel zoet ben met mijn doelen. 🙂

Allerdings rennt
Allerdings rennt in 2019 tussen de examens, stage-opdrachten en het behalen van alle doelen – hopelijk zonder blessures – door. Voor de komende maanden staan in ieder geval de volgende loopjes alvast gepland:

Ik wens je een mooi en gezond nieuwjaar vol goede, kleine, grote, haalbare, bijna haalbare, uitdagende, stoere, mooie persoonlijke doelen!

[singlepic id=1706 w= h= float=none]

Geef een reactie