Geen categorie

Een Schiedammer in Groningen

Hamlet is een Schiedammer. En ik ook.  Op 1 juli 1980 ben ik er geboren. Dat is al bijna 36 jaar geleden.

Ik ben er trots op!

[singlepic id=1092 w= h= float=none]

Toevallig kwam ik laatst op de Facebookpagina van S’dam terecht. Kennelijk had één van mijn Facebookvrienden iets geliket op deze pagina, waardoor het ook op mijn tijdlijn verscheen. S’dam (trendy variant van voluit Schiedam) is (alweer een jaar geleden, zo bleek) een nieuwe citymarketingcampagne begonnen met nieuwe stadsstijl en nieuw logo en al. Ik moet zeggen dat-ie effect heeft. In ieder geval op mij. Sinds mijn opa en oma niet meer in leven zijn, kom ik niet meer in Schie…uh…S’dam, maar nu heb ik er binnenkort een bed&breakfast geboekt. Ik ga S’dam (her)ontdekken.[singlepic id=1093 w= h= float=none]

Maar natuurlijk gaat er nog steeds niet veel boven Groningen…
[singlepic id=1091 w= h= float=none]

Met dank aan Stichting Promotie Schiedam voor het opsturen van het T-shirt.

Schie you later! 🙂

PS Deze column op Schiedam 24 wil ik jullie niet onthouden. Niets geen shitty marketing van S’dam, goeie citymarketing it is!

Een gedachte over “Een Schiedammer in Groningen

Geef een reactie