Aller(daagse)dingenAllerdingenBlogGeen categorie

Carrière 2.0 en staying alive

Toegegeven: het is stil hier. Het bloggen schiet er bij in. Gelukkig is een Instagrampost een stuk sneller gemaakt. Zo vind je daar nu elke dag een tip om de hitte te overleven: #nationaalhitteplan. Vandaag de tip: een windmachine is altijd een goed idee (de foto is niet helemaal (of helemaal niet?) scherp, maar dat komt door de wind natuurlijk 😉 ). Wil je ook elke dag een tip om in leven te blijven? Kijk dan op mijn Instagram.

Carrière 2.0
Ondertussen kan ik je al wel laten weten dat ik er hard aan werk om mijn carrière 2.0 van de grond te krijgen. In een vorig blogbericht kon je al lezen hoe ik aan het onderzoeken was in welke hoek ik die carrière moest zoeken. Inmiddels heb ik ‘m in één of andere hoek gevonden. Welke hoek dat is en hoe ik zelf in die hoek ga komen, hou je van me te goed. Ik ga eerst even uitrusten in mijn vakantie (die over 2 weken begint) en dan met een uitgewerkt stappenplan op weg. 

Allerdings rennt
Allerdings rennt zit ondertussen natuurlijk ook niet stil. Hoewel er ook daar rekening wordt gehouden met het #nationaalhitteplan, moet ik zeggen dat ik best kan wennen aan hardlopen Keniaanse stijl: vroege ochtendlopen en mooie zonsondergangslopen bij toch nog zo’n 27 tot 30 graden. Als er ooit nog een einde aan deze zomer komt, ben ik minstens 4 x zo snel! 🙂

Allerdings rennt volg je hier en op Strava natuurlijk (als je haar tenminste bij kunt houden 😉 ).

Geef een reactie