Allerdings renntAllerdingsfitBlog

Als een kat komt aanlopen

Als een kat bij je huis komt aanlopen en bij je intrekt, is dat een teken dat je iets moet veranderen. Tenminste, dat hoorde ik laatst.
Het is alweer even geleden dat Hamlet bij me aan kwam lopen en inmiddels ben ik niet alleen van bril gewisseld; er is veel meer veranderd in de tussentijd.

Allerdings Fit

En de veranderingen gaan door. Binnenkort gaat Allerdings Fit echt van start en daardoor gaat er online ook het één en ander veranderen. Alle persoonlijke posts en blogs (ook over mijn sportieve verrichtingen) komen voorlopig weer op naam van Allerdings. Allerdings Fit gaat zich de komende tijd vooral bezig houden met dingen zoals; (personal) training en voeding(stips- en advies).

Alles nog in dozen

En wat merk je nog meer van alle veranderingen? Nou ja, vooral dat deze website nu een beetje sobertjes is. Maar wat wil je ook als je net verhuisd bent naar een nieuwe webhost. De dozen moeten nog worden uitgepakt. Dat komt wel, want ik heb immers vakantie. Een werkvakantie weliswaar, maar tóch. Dus alles langzaamaan en op z’n tijd. Die dozen komen wel.

Volg je het nog?

Voor wie alle veranderingen niet meer kan volgen: je komt weer moeiteloos ‘on track’ via Allerdings’ Facebook-en Instagrampagina. Allerdings Fit houdt je hier scherp (en fit!): Facebook en Instagram.

Geef een reactie