Aller(daagse)dingenAllerdingenAllerdings renntBlogGeen categorie

Allerdings rennt staat stil

Ik heb nog nooit zo tegen een blog aangehikt. Ik bedoel, ik hoef ‘m niet te schrijven, maar ik vind dat ik ‘m moet schrijven, omdat ik vind dat ik je uitleg verschuldigd ben.

Wat je moet weten…
Allerdings rennt even niet, want ik ben geblesseerd.  En niet eens door het hardlopen, maar door gewoon domme pech. Ik heb een slijmbeursontsteking in mijn knie en dat kan wel weken (maanden?) duren.
 
Tegen muren op
Ik hikte tegen deze blog aan, omdat ik er niet over wil praten, er niet over wil schrijven en er niet over na durf te denken dat ik weken (maanden?) niet kan hardlopen. Hier helpt geen lieve fysio tegen, want het probleem is niet veroorzaakt door een slechte houding, techniek of problemen in mijn bewegingsapparaat. Waarschijnlijk is de oorzaak het tegen muren op fietsen tijdens mijn fietsvakantie in Berg en Dal en omgeving.

Letterlijk even stilstaan
Eerst kon ik nog wel positief zijn. Ik zag het als een manier van mijn lichaam om mij letterlijk even stil te laten staan. Hardlopen is geen vlucht, maar wel een manier om mijn aandacht soms niet op andere belangrijke dingen te richten. Nu ik erachter ben hoe langzaam het genezingsproces gaat, verdwijnen die aanvankelijk positieve gedachtes.

Alternatieve MS Motion
De halve marathon op 9 september in Utrecht voor MS Motion moet ik definitief opgeven.  Aan alle mensen die mij gesponsord hebben: dank jullie wel daarvoor! Het geld is gelukkig al bij het goede doel (onderzoek naar MS). Zodra ik hersteld ben en weer kan gaan opbouwen, organiseer ik een alternatieve MS Motion. Over het hoe en wat moet ik nog even nadenken, maar daarover hou ik jullie op de hoogte.

Groot nieuws
Wat het letterlijk stilstaan betreft: ik had de tijd om mijn toekomstplannen verder uit te werken. Ik weet eindelijk wat ik wil worden als ik later groot ben (dat wil tegenwoordig zeggen: nog voor mijn 40e 😉 ) en het grote nieuws is dat ik me zelfs al heb ingeschreven voor een opleiding. Nieuwsgierig? 🙂 Hou dan vooral deze website in de gaten, want hieraan wijd ik binnenkort een uitgebreid blogbericht. 

5 gedachten over “Allerdings rennt staat stil

  1. Wat een pech Yvonne, maar het levert aan de andere kant ook weer iets op. Ben erg benieuwd wat Voor opleiding je gaat volgen. Heel veel beterschap.

Geef een reactie