Aller(daagse)dingenAllerdingenBlogGeen categorie

Aller(daagse)dingen: op straat gezien

Als je door de stad loopt, zie je veel meer dan wanneer je fietst. Ik heb al 2 weken niet op een fiets gezeten. (Ho, wacht, dat is niet helemaal waar. In Apeldoorn heb ik nog een stukje gefietst. Van mijn moeders huis naar Decathlon en terug.) Anyways. Je ziet veel als je goed oplet. Een beetje richting bijvoorbeeld.

[singlepic id=1555 w= h= float=none]

En een beetje richting vinden op straat is nooit weg.

Ik weet niet of er een nieuwe serie geboren is, maar ik hou mijn ogen in ieder geval open en mijn telefoon in de hand.

Zo kwam ik een paar schoenen tegen. Ik noem ze ‘Glitter verloor glamour’.  

[singlepic id=1556 w= h= float=none]

Daar lig je dan met al je glitter. Voor oud vuil achtergelaten op een achteraf parkeerplaats. Zonder glamour ben je ineens niets meer.

 

2 gedachten over “Aller(daagse)dingen: op straat gezien

Geef een reactie